Apple

Apple er en teknologivirksomhed fra USA, som blev grundlagt 1 april 1976. De startede med at lave computere, hvilket var i sin spæde begyndelse dengang. Apple er i dag verdens største informationsteknologi-virksomhed målt ud fra omsætning samt den andenstørste mobilproducent globalt. Virksomhedens første produkt var Apple I, der var en tidlig udgave af en personlig computer. Efterhånden som virksomheden voksede, introducerede Apple de verdenskendte iPods, iPhones, iPads, Macbooks, Apple TV og Apple smartwatches. Flere af disse produkter skabte en helt ny produktkategori samt var med til at definere retningen i mange år frem – og stadig gør det. Apple har også sit eget OS, browser og programmer, der er integreret i deres mange forskellige produkter. Der er mange ting, som definerer Apple, men det er især design og brugervenligheden, der oftest nævnes som de helt store fordele ved virksomhedens mange produkter. Da Apples iPhone blev lanceret skabte den røre, da den revolutionerede smartphones, og satte standarder, som mobilproducenter stadig bruger i dag. Sidenhen kom der flere ikoniske nyskabelser, der var med til at cementere virksomhedens plads blandt de allerstørste. Det er ikke uden grund, at Apples mange produkter er elsket over hele verden.

Reparation og service af alle Apple produkter

Har du ødelagt skærmen på din iPhone, spildt vand i din MacBook eller har du brug for en ny SSD i din iMac, så kan vores erfarne teknikere i de fleste tilfælde løse opgaven. Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver din Mac computer måtte kræve. Alle reparationer udføres på vores værksted i Mjolden, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi uden tidsbestilling. Typisk kan vi have din Mac klar igen inden for 1-2 hverdage.

Vores services:

 • Reparation (alle Apple enheder)
 • Fjernadgang og support over internettet
 • Køber guider
 • Apple Service og Support.

Kig ind og få en snak inden du beslutter dig om du vil have udført service hos os. Du er mere end velkommen til at kigge forbi, vi har altid kaffe på kanden, og byder alle velkommen indenfor.

Vi er certificeret Apple-tekniker og din Mac computer fortjener udelukkende det bedste. Derfor bruger vi kun Apples egne reservedele ved reparationer, og alle reparationer har to års garanti på service og reservedele.

Vi udfører blandt andet følgende reparationer:

 • Udskiftning af skærme, harddiske, tastaturer, drev og dele
 • Installation af system
 • Opgradering af RAM
 • Fejlsøgning og udarbejdelse af prisoverslag
 • Indvendig rengøring
 • Migration til anden macOS
 • og meget mere…

Nyhed:

mobile værksted

Vores mobilt værksted – skal vi kommer ud til dig?

Med vores mobile værksted bringer vi reparationen til kunden i stedet for reparationen til os. I en travl hverdag har du måske ikke tid til at tage forbi en af vores kontor med den ødelagte smartphone, tablet eller computer, og til dig tilbyder vi nu at komme ud til din bopæl eller arbejdsplads og foretage reparationen i vores mobile værksted. I øjeblikket tilbyde vi det service til erhvervskunder og privatkunder i hele Danmark.

indrettning

Vores vogn er 100% ESD sikker og indrettet som et fuldt funktionsdygtigt værksted med reparationsbord og alt værktøj og reservedele således, at vi kan foretage alle reparationer, som vores kunder måtte have behov for – vandskader undtaget. Så lige meget om du har en iPhone, computer eller Mac, så står vi klar til at rykke ud. For dig der ikke har tid til at besøge vores kontor er det den perfekte løsning. På den måde slipper du for transporten, og kan få lavet din enhed hurtigt og nemt. Det koster et tillæg på 250 kr. indtil 50 km og vi kan almindeligvis komme forbi indenfor 24 timer. Hvor lang tid reparationen tager afhænger i høj grad hvad der skal laves på enhed.

Kontakt os for mere information:

Telefon: 28 83 21 55
E-Mail: info@westcoast-computer.dk

Tilbage til forsiden

Apple