Apple AirPod

kr. 1.249,00 * kr. 1.379,00 * (spar kr. 130,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Opladningsetui:

  • WC10386.1
Nye AirPods drives af den nye H1-chip og har 50 procent mere taletid, håndfri “Hej Siri” og... mere
Specifikationer "Apple AirPod"

Nye AirPods drives af den nye H1-chip og har 50 procent mere taletid, håndfri “Hej Siri” og muligheden for et trådløst opladeretui

“AirPods gav en magisk trådløs oplevelse og er blevet et af de mest populære produkter, vi nogensinde har lavet. De kan nemt sluttes til alle dine enheder, og de giver en krystalklar lyd og har intuitiv, innovativ betjening af din musik og lyd,” sagde Phil Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. “Verdens bedste trådløse hovedtelefoner er lige blevet endnu bedre med de nye AirPods. De drives af den nye Apple-designede H1-chip, som giver en ekstra times taletid, hurtigere forbindelser, håndfri ‘Hej Siri’ og det praktiske nye trådløse batterietui.”

 

Den nye Apple-designede H1-chip har tilpasset ny lydarkitektur for at skabe en revolutionerende lydoplevelse og forbedret synkronisering. H1 gør det muligt for AirPods at levere op til 50 procent mere taletid sammenlignet med den første generation af AirPods. Det er lettere end nogensinde før at skifte mellem enheder, når du hører musik på iPhone, Apple Watch eller iPad, med dobbelt så hurtige forbindelsestider. For første gang har AirPods nu den praktiske “Hej Siri”, som gør det lettere at skifte sange, foretage et opkald, justere lydstyrken eller få vejvisning ved blot at sige “Hej Siri”. 

De nye AirPods fås enten med et almindeligt opladningsetui eller det nye trådløse opladningsetui. Hvert etui giver mulighed for flere opladninger, der giver i alt 24 timer lyttetid og sikrer, at dine AirPods er opladede og klar, uanset hvor du er. Det trådløse opladningsetui er designet på en sådan måde, at du frit kan vælge trådløs opladning med Qi-kompatible opladningsløsninger. En LED-lampe foran på etuiet giver et hurtigt overblik over opladningsstatus. Nuværende AirPods-kunder kan købe det trådløse opladningsetui separat. 

Mere af "Apple AirPod"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Apple AirPod"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes