AirPods (3. generation)

kr. 1.549,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10551
De nye AirPods byder på rumlig og brancheførende lyd, længere batteritid og et helt nyt design... mere
Specifikationer "AirPods (3. generation)"

De nye AirPods byder på rumlig og brancheførende lyd, længere batteritid og et helt nyt design

Helt nyt design

AirPods' nye design er let med en afrundet form og har den helt rigtige vinkel, så de sidder behageligt og fører lyden ind i øret. For at opnå et mere diskret udseende er staven kortere end i den forrige generation og er udstyret med samme intuitive tryksensor som AirPods Pro, så man bedre kan styre det indhold, man lytter til. De nye AirPods er modstandsdygtige over for både sved og vand, og både øretelefonerne og opladningsetuiet er IPX4-klassificeret. 

Banebrydende lydfunktioner

AirPods (3. generation) er baseret på den fantastiske lydkvalitet, AirPods er kendte for, og har en specialfremstillet driver og forstærker med stort dynamisk område, som tilsammen giver en kraftig bas med skarpe og tydelige høje frekvenser. Mikrofonen er beklædt med akustisk netstof, som hjælper med at reducere vindstøj, så den talendes stemme trænger tydeligt igennem ved opkald. AirPods bruger også AAC-ELD, som er et avanceret tale-codec, der muliggør stemmekvalitet i fuld HD og dermed tydelig, naturlig kommunikation ved FaceTime-opkald.

De nye AirPods bruger intelligent lyd til at lade endnu flere mennesker få glæde af de banebrydende oplevelser, kunderne elsker fra AirPods Pro og AirPods Max – f.eks. Adaptiv EQ og rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser.

Imponerende oplevelse

Opsætningen parrer automatisk AirPods med andre Apple-enheder med et enkelt tryk, hvorefter brugerne kan lytte til musik hele dagen. Deling af lyd betyder, at lytterne kan dele lyden mellem to sæt AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max, når de bruger iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.
En ny sensor, der registrerer kontakt med hud, skelner præcist mellem, om AirPods er i øret – i modsætning til i en lomme eller på et bord – og sætter afspilningen på pause, når de tages ud. Stråledannende mikrofoner blokerer omgivende støj og fokuserer på brugerens stemme, så lyden bliver mere klar. Samtidig kan AirPods bruges håndfrit ved blot at sige “Hej Siri” og komme med anmodninger.

Længere batteritid

AirPods (3. generation) giver en ekstra times batteritid sammenlignet med tidligere generationer, med op til seks timers musikafspilning og op til fire timers taletid. Kun fem minutters opladning giver omkring en times batteritid, og med fire ekstra opladninger i etuiet kan brugerne få op til i alt 30 timers afspilning. AirPods er nu også en del af MagSafe-økosystemet, som muliggør praktisk trådløs opladning.

AirPods med iOS og iPadOS

AirPods er ekstremt nemme at bruge og har suveræn lydkvalitet, og med iOS 15 og iPadOS 15 kan brugerne nyde godt af følgende egenskaber:
  • Takket være rumlig lyd og dynamisk registrering af hovedbevægelser lyder stemmer i et FaceTime-gruppeopkald som om, de kommer fra den retning, hvor personen på skærmen er placeret. Derfor føles det som om, alle befinder sig i samme rum.4
  • Meddel notifikationer betyder, at Siri kan læse vigtige tidsfølsomme notifikationer, herunder meddelelser fra Beskeder, Påmindelser, Kalender og opkald samt alle apps fra tredjeparter, der benytter API.
  • AirPods er nu en del af Find-netværket, som omfatter flere hundrede millioner iPhone-, iPad- og Mac-enheder rundt om i verden og viser afstanden til enheder i Find-appen og Mistet samt afspiller meddelelser og lyde om adskillelse.
Mere af "AirPods (3. generation)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "AirPods (3. generation)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes