Apple Pencil

kr. 849,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10269
Apple Pencil er et ekstremt alsidigt redskab – og det bedste valg, når du vil have præcision... mere
Specifikationer "Apple Pencil"

Apple Pencil er et ekstremt alsidigt redskab – og det bedste valg, når du vil have præcision helt ned på pixelniveau. Brug den til at tage noter, male flotte akvareller eller lave markeringer i en mail. Uanset hvad du skal lave, er Apple Pencil nem at bruge – men svær at slippe igen.

Klarer alting til punkt og prikke.

Apple Pencil ligner ganske vist et klassisk skriveredskab, men den er så meget mere end dét. Uanset om du laver markeringer i et kompliceret dokument, designer en bygning på stedet eller retoucherer lag i et billede, har du et stort udvalg af værktøjer i ét og samme redskab. Og takket være alle de fantastiske apps, der er de­signet til at udnytte alle dens specifikke funktioner, er Apple Pencil mere alsidig end noget andet redskab.

Tag noter med et snuptag.

Med Apple Pencil kan du tage noter og skrive hurtige idéer ned på samme naturlige måde som med pen og papir. Og med Noter-appen i iOS 11 kan du tilføje håndskrift og tegninger ved siden af tekst. I App Store kan du desuden finde en lang række gode noteapps, som du kan bruge til at udtrykke dig på nye måder.

Har du idéer nok til 12 timers batteritid?

Under Apple Pencils magnetiske hætte sidder et Lightning-stik, så du kan slutte Apple Pencil til iPad. En fuld opladning giver dig strøm nok til at tage noter, tegne, markere og redigere i 12 timer.

Mere af "Apple Pencil"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Apple Pencil"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes