Filter schließen
 
  •  
fra til
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 af 3
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Surface Duo
Surface Duo
Med to skærme hjælper Surface Duo dig med at få mere fra hånden mere effektivt. Det er en tynd og let mobilenhed, der kan foldes og som passer i din lomme, så du altid kan tage den med dig. Du skal bare åbne din Surface Duo for at bruge...
fra kr. 10.999,00 * kr. 11.999,00 *
Microsoft Surface 127W strømforsyning
Microsoft Surface 127W strømforsyning
Oplad Surface Book 3 nemt og hurtigt med denne alsidige 127W strømforsyning, der inkluderer en ekstra USB-port til opladning af en anden enhed på samme tid. Medfølger sammen med en 15" Surface Book 3.
kr. 849,00 *
Surface Laptop Go til virksomheder
Surface Laptop Go til virksomheder
Få mest muligt ud af hver dag med den elegante stil, ydeevne og dagslange batterilevetid¹, du har brug for, i vores letteste Surface Laptop, det hele til en suveræn værdi. Slankt design og enestående værdi Den letteste Surface Laptop...
fra kr. 6.349,00 * kr. 6.625,00 *
Microsoft Surface Dock 2
Microsoft Surface Dock 2
Giv din bærbare computer mere power. Surface Dock 2 transformerer din Surface til en stationær pc med en strømforsyning på 199 W, der kan oplade de fleste Surface-enheder, og USB-C®-porte, som understøtter to 4K-skærme med 60 Hz. Indsæt...
kr. 1.899,00 * kr. 2.299,00 *
Surface Earbuds
Surface Earbuds
Med ultrakomfortabelt design, intuitiv styring, adgang til det innovative Microsoft 365 og medrivende lyd til musik og opkald samt dagslang batterilevetid får du alt med. Få alt med Vær i kontrol over din dag med Surface Earbuds. Med et...
kr. 1.749,99 *
Surface Headphones 2
Surface Headphones 2
Omgiv dig med spektakulær Omnisonic-lyd til musik, serier og opkald. Hold fokus med justerbar støjreducering. Og lyt behageligt hele dagen med op til 20 timers batteritid. Næste generation af Surface Headphones Oplev din musik og dine...
kr. 2.099,00 *
Surface Pro 7 til virksomheder
Surface Pro 7 til virksomheder
Ultralet og alsidig 2-i-1-laptop med 12,3" touchskærm - Surface Pro 7 tilpasser sig efter dine behov og nu med hurtigere processor og flere porte – plus dagslang batterilevetid. Meget tynd og alsidig Den nye Surface Pro 7, der er mere...
fra kr. 6.319,20 * kr. 7.899,00 *
Surface Pro X til virksomheder
Surface Pro X til virksomheder
Ultratynd og altid forbundet Uanset hvor dagen tager dig hen, er du klar til alt med Surface Pro X. Med lynhurtig LTE-forbindelse skiller vores slankeste Surface sig ud med branchens førende ydeevne og en flot 13" touchskærm. Designet...
fra kr. 7.759,20 * kr. 9.699,00 *
Surface Laptop 3 til virksomheder
Surface Laptop 3 til virksomheder
Slank og stilfuld, fås i 13,5" og ny 15" touchskærm, flotte farver og to holdbare finishes. Udtryk dig selv, og få forbedret hastighed, ydeevne og dagslang batterilevetid. Mere kraft til at gøre, hvad du vil Uanset om du arbejder,...
fra kr. 8.999,00 *
Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen Bundle
Surface Pro X Signature Keyboard with Slim Pen...
Næste generation af alsidighed leveres i det perfekte par. Surface Slim Pen opbevares og genoplades sikkert i den eksklusive Surface Pro X Signature Keyboard med Slim Pen med et stort trackpad i glas og luksuriøs Alcantara®-beklædning....
kr. 2.299,95 *
Ny Surface Pen
Ny Surface Pen
Surface Pen er bedre og hurtigere end nogensinde med vipning til skygger, optimeret følsomhed og stort set ingen forsinkelse for at hjælpe dig med at indfange dine tanker og få mere gjort. Fås i platin og sort plus ny isblå og...
kr. 859,90 *
Surface Slim Pen
Surface Slim Pen
Skriv, skitsér, oplad og gentag med den genopladelige Surface Slim Pen, der har vipning til skyggelægning, suveræn trykfølsomhed og ingen forsinkelse. Kompatibel med en lang række Surface-enheder. Arbejd intuitivt Det føles naturligt at...
kr. 1.149,95 *
1 af 3