Surface Dial

kr. 799,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10274
Beskrivelse • Nem adgang til genveje, styrefunktioner, tegneværktøjer og meget mere • Juster... mere
Specifikationer "Surface Dial"

Beskrivelse

• Nem adgang til genveje, styrefunktioner, tegneværktøjer og meget mere • Juster lydstyrken på dine favoritsange i Spotify, Groove og Pandora • Kompatibel med alle Windows 10-enheder • Rediger, roter og bearbejd dine kreationer på én gang

Et nyt værktøj til den kreative proces

Surface Dial er en helt ny måde at bruge teknologi på. Gem, tilpas, få adgang til, naviger og nytænk fysiske værktøjer i den digitale verden – fra koncept til udarbejdelse. Vi tegner, grifler og skitserer for at organisere vores tanker og kommunikere med andre. Med Surface Dial i den ene hånd og Surface Pen i den anden kan du slippe kreativiteten løs med nem adgang til genveje, kontrolelementer, tegneværktøjer og meget mere.

Gør de ting, du elsker

Klik og hold på Surface Dial for at få vist en cirkelmenu med værktøjer, så du nemmere og hurtigere kan gøre de ting, du elsker. Forestil dig at kunne annullere hver enkelt streg i en tegning trinvist, ændre blyantfarve eller penselstørrelse, afspille videoindhold billede for billede, rotere 3D-vektorer eller ændre parametre i én omgang.

Find dit flow, og gør det enklere

Juster lydstyrken på din favoritsang på Spotify, og gennemse artikler på dine foretrukne nyhedswebsteder uden at røre tastaturet eller musen. Flyv gennem din lokale by i Windows Maps, og zoom ind og ud, mens du panorerer hen over touchskærmen med fingrene. Selv de små ting virker lidt sjovere.
Mere af "Surface Dial"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Surface Dial"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes