Elgato Wave Panels (Extension Set Black)

kr. 399,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 3 hverdage. Varen er på fjernlager.

  • WC10526
Maskinen oversættelse: STUDIOKVALITETS AKUSTIK TIL ALT RUM Du har ringet til dine... mere
Specifikationer "Elgato Wave Panels (Extension Set Black)"

Maskinen oversættelse:

STUDIOKVALITETS AKUSTIK TIL ALT RUM

Du har ringet til dine filtre og finjusteret din equalizer. Finjuster nu din plads til den overlegne lyd og fornemmelse.

OPSÆTNING I ET SNAP

Proprietærer EasyClick-rammer gør installationen hurtig og ubesværet. Klik dem bare sammen for at skabe en konstellation. Fordi Wave Panels er lette som fjer, kan konstellationer monteres på en eller to skruer. Nogle gange er de leverede tesa ® klæbestrimler nok.

Ubegrænset tilpasning

En sekskantet profil betyder, at Wave Panels kan konfigureres til at passe til ethvert rum. Opret flere konstellationer, design unikke former, og let bland eller udskift farver for at personalisere din opsætning.

Dobbelt tæthedskonstruktion

Rippelskum med lav densitet dæmper den høje ende. Fibre med høj densitet tæmmer lavt og mellemlangt. Plus en skjult luftlomme giver ekstra lydfangst. Resultatet er en tonebalance, der giver en overlegen udsendelses- og lytteoplevelse.

UDLIGENHED DIN RUM

Fordelene ved akustisk behandling er stærke. Vokal bliver stort og luftigt, musik afslører større detaljer, film lyder episke og spil, der er trofaste. Wave Panels er designet til at gøre installationen nemmere end nogensinde. Selv et par vil ændre den måde, du opretter og oplever lyd på.

NEM TIL, NEM FRA

Dagen med at lime skumfliser på væggene er væk, og derefter rive dem af, når det er tid til at flytte. Med de medfølgende tesa ® klæbestrimler og en eller to skruer er Wave Paneler nemme at montere og lige så lette at flytte.

 
Mere af "Elgato Wave Panels (Extension Set Black)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Wave Panels (Extension Set Black)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes