Promise Pegasus2 R6

kr. 20.900,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Lagringsplads:

  • WC10323
Som det bedste valg inden for lagring til kreative professionelle inden for lyd og video og... mere
Specifikationer "Promise Pegasus2 R6"

Som det bedste valg inden for lagring til kreative professionelle inden for lyd og video og multimedie-entusiaster i hele verden fås PROMISE Pegasus2 nu levere en endnu hurtigere ydeevne med den nye 20 Gb/s Thunderbolt-teknologi og samtidig sikre professionel pålidelighed og nem anvendelse.

Utrolig hastighed til kreative arbejdsgange

Pegasus2 er den hurtigste Thunderbolt 2-lagringsløsning du kan få, og leverer rå power både til amatører og professionelle inden for lyd/video/grafik, så de nemt kan eksperimentere med nye funktioner. Professionelle brugere af Final Cut kan indlæse, redigere og afspille flere streams af ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 samt ikke-komprimeret HD 10-bit og 12-bit video, samtidig med at værdifulde arbejdsgange, lydsessioner og andet kreativt medieindhold beskyttes.

Enkel, fleksibel og omkostningseffektiv løsning til sikkerhedskopiering til SOHO

Hurtig, sikker og pålidelig lagring er vigtig, når det handler om at beskytte dine værdifulde filer, såsom musik, billeder og videoer. Hardware RAID-funktionerne i Pegasus2-produktfamilien beskytter alle hukommelser, som var beregnet på livsvarig holdbarhed, og som kunne blive påvirket af, at enkelte drev svigter, mens de samtidigt yder databeskyttelse og er ekstremt pålidelige. Pegasus2-produktfamilien leverer en hurtig ydeevne til populære programmer, såsom iTunes, iPhoto, iMovie, GarageBand, Photoshop og mediecenter-programmer. Sikkerhedskopiér dine uerstattelige digitale medier, dokumenter og også hele din computer eller arbejdsstation til Pegasus2 med Time Machine i OS X.

Nemt at bruge, støjsvagt og miljøvenligt

Pegasus2-systemer er brugervenlige og leveres forkonfigurerede – så du bare kan forbinde dem og begynde med at bruge dem direkte fra æsken. Du kan få adgang til status, administrationsværktøjer og avancerede indstillinger via den indbyggede Promise Utility. Fordi det er udviklet til at være miljøvenligt og i overensstemmelse med RoHS, er Pegasus2 perfekt til SOHO- og SMB-miljøer.

Enterprise-class RAID-beskyttelse

Pegasus2 er udstyret med professionel RAID-lagringsbeskyttelse til dine data, og understøtter en bred vifte af RAID-niveauer samt automatisk fejlhåndtering.

Om Thunderbolt 2

Thunderbolt er en revolutionerende I/O-teknologi, der understøtter højopløsningsskærme og dataenheder med høj ydelse via én enkelt port og et kabel, som overfører både DisplayPort- og PCI Express-data. Og det er standard på alle Mac-computere. PCI Express er den teknologi, der forbinder alle komponenterne med stor ydeevne i en Mac. Og fordi den er indbygget i Thunderbolt, kan du også få PCI Express-hastighed med ydre enheder. Med Thunderbolt 2, der nu er indbygget i den nye Mac Pro og MacBook Pro med Retina-skærm, kan du tilslutte op til tre 4K-skærme samtidig. Thunderbolt 2 giver dig op til 20 Gbps i begge retninger og dermed superhurtig dataoverførsel mellem eksterne enheder. Du får også rigelig båndbredde til at serieforbinde flere hurtige enheder uden brug af en hub eller switch. Thunderbolt giver dig desuden dobbelt effekt fra USB 3.0, som leverer 10 watt til eksternt udstyr og dermed en forbedret ydelse på farten.

Mere af "Promise Pegasus2 R6"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Promise Pegasus2 R6"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes

Latitude 5520 Bundle Latitude 5520 Bundle
kr. 6.999,00 * kr. 11.099,00 *
HP ProBook 450 G8 LTE HP ProBook 450 G8 LTE
kr. 5.555,00 * kr. 9.099,00 *
Drive Dock USB-C Drive Dock USB-C
kr. 1.099,00 *
EcoFlow WAVE 2 bærbar klimaanlæg EcoFlow WAVE 2 bærbar klimaanlæg
kr. 9.299,00 * kr. 9.999,00 *
UniFi Switch Lite 16 PoE UniFi Switch Lite 16 PoE
kr. 1.299,00 * kr. 1.699,00 *