Promise Apollo Cloud 2 Duo

kr. 2.599,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Lagringsplads:

  • WC10322
PROMISE Apollo Cloud 2 DUO er en enhed til privat lagring i skyen, som sammen med den tilhørende... mere
Specifikationer "Promise Apollo Cloud 2 Duo"

PROMISE Apollo Cloud 2 DUO er en enhed til privat lagring i skyen, som sammen med den tilhørende Apollo Cloud-app gør det nemt at styre lagring af data fra din Mac, iPhone eller iPad. Du kan gemme, få adgang til, dele og administrere filer, billeder og videoer ved hjælp af enhver computer, tablet eller mobil* – uanset hvor du er og med fuld anonymitet og sikkerhed. Og du bliver ikke opkrævet løbende gebyrer. Det er en utrolig praktisk løsning til familier, små virksomheder, hjemmekontoret, klubbestyrelser m.m. Du kan invitere op til 40 personer til at være med på din Apollo. Hvert medlem får sit eget private område og kan styre sine egne deleindstillinger.

Nem at indstille og bruge, uanset hvor du er Apollo Cloud 2 DUO kræver hverken, at du har forstand på netværk eller opkobling af computere. Du skal bare koble selve enheden til en router med internetforbindelse og hente Apollo Cloud-appen i App Store på din Mac, iPhone eller iPad. Derefter registrerer du din Apollo Cloud 2 DUO ved at scanne en QR-kode – og så er du klar til at gemme og dele indhold, uanset hvor du befinder dig.

Privat lagringsområde og styring af deleindstillinger Apollo Cloud 2 DUO kan bruges af op til 40 individuelle medlemmer. Hvert medlem får sit eget område på Apollo Cloud 2 DUO. Ejeren kan vælge at dele al sin kapacitet med medlemmerne eller justere kapaciteten ud fra medlemmernes behov. Men først og fremmest sørger Apollo Cloud for, at dine personlige data er helt private. Det er dig, der vælger, hvad du vil dele og hvornår – fra et hvilket som helst sted og fra enhver type enhed. Du kan også dele indhold med personer, der ikke er medlemmer. Det gør du ved at bruge offentlige links med en udløbsdato, dvs. på samme måde som i en konto hos cloud-baserede tjenester.

Automatisk overførsel af brugernes kameraruller Med et enkelt swipe kan hvert medlem vælge, at nyt indhold skal overføres automatisk fra kamerarullen på alle deres iOS-enheder. Og ud over at lagre dine data sørger Apollo Cloud 2 DUO for, at du kan afspille dine videoer og din musik og se dine filer, uanset hvor du er. Apollo Cloud 2 DUO bruger også funktioner til ansigtsgenkendelse og geotagging af alle dine billeder. Med Smarte album får du automatisk lavet album ud fra de steder, du har været, så du får bedre styr på dine billeder.

Privat og sikker med nem sikkerhedskopiering og gendannelse Du kan være helt rolig, når du ved, at alle dine data ligger sikkert gemt på din Apollo Cloud 2 DUO. Og hver gang du opretter forbindelse via internettet krypteres handlingen. Time Machine understøttes også, så du automatisk kan lave trådløse sikkerhedskopier og trinvis sikkerhedskopiering fra et hvilket som helst sted i verden. Du kan endda sikkerhedskopiere indholdet fra din Apollo til et eksternt USB-drev og gendanne det på Apollo – alt sammen med et par tryk på din Mac eller iOS-enhed. Sociale funktioner Venner, familie eller kolleger kan kommentere og diskutere delte filer, billeder og videoer i et fuldstændig privat miljø. Støjsvagt, praktisk og stilfuldt design

Apollo Cloud 2 DUO har et smart, nyt design og er nem at få plads til på en hylde eller et skrivebord, i en TV-reol eller gemt væk i et skab. Den er støjsvag og afkøles af en ventilator, der kan udskiftes under drift. Apollo Cloud 2 DUO har også en funktionel touch-knap med en LED-indikator, der viser enhedens status. I tilfælde af problemer skifter indikatoren farve.

Mere af "Promise Apollo Cloud 2 Duo"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Promise Apollo Cloud 2 Duo"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes