Promise Apollo Personal Cloud Storage 2TB

kr. 1.749,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Lagringsplads:

  • WC10321
PROMISE Apollo er en lille, lydsvag enhed, som sammen med den tilhørende Apollo Cloud-app gør... mere
Specifikationer "Promise Apollo Personal Cloud Storage 2TB"

PROMISE Apollo er en lille, lydsvag enhed, som sammen med den tilhørende Apollo Cloud-app gør det nemt at styre lagring af data fra din Mac, iPhone eller iPad. Du kan gemme, få adgang til, dele og administrere filer, billeder og videoer ved hjælp af enhver computer, tablet eller mobil* – uanset hvor du er og med fuld anonymitet og sikkerhed. Og du bliver ikke opkrævet løbende gebyrer. Det er en perfekt løsning til familier, små virksomheder, hjemmekontoret, klubbestyrelser m.m. Du vælger selv, hvem du vil invitere til at være med på din Apollo. Hvert medlem får sit eget private område og kan styre sine egne deleindstillinger.

Nem at indstille og bruge, uanset hvor du er Apollo kræver hverken, at du har forstand på netværk eller opkobling af computere. Du skal bare koble Apollo-enheden til en router med internetforbindelse. Derefter åbner du den intuitive Apollo Cloud-app, som du kan hente i App Store på din Mac, iPhone eller iPad, og registrerer din Apollo, og så er du klar til at gemme og dele indhold, uanset hvor du befinder dig.

Få adgang til dine filer og data, uanset hvor du er Via internettet kan du og de personer, du vælger, gemme indhold og få adgang til hvert jeres private område på Apollo – uanset hvor I befinder jer. Apollo understøtter op til 10 individuelle brugere fra én enkelt enhed.

Automatisk overførsel af brugernes kamerarulle og streaming af videoer Hvert medlem kan vælge, at nyt indhold fra deres kamerarulle overføres automatisk fra alle deres iOS-enheder. De kan også nemt afspille videoer og andet medieindhold.

Privat lagringsområde og styring af deleindstillinger Du og de personer, som du vælger at give adgang, får hver især et helt privat lagringsområde på Apollo og kan individuelt styre, hvad der skal deles og med hvem. Du kan også vælge at dele indhold med personer, der ikke er medlemmer, ligesom ved andre skybaserede lagringskonti. Og administration af medlemmernes lagring giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor meget lagerplads hvert medlem har til rådighed.

Privat og sikker med nem sikkerhedskopiering og gendannelse Du kan være velvidende om, at alle dine data ligger sikkert gemt på din Apollo. Og hver gang du opretter forbindelse via internettet krypteres handlingen. Time Machine understøttes også, så du automatisk kan lave trådløse sikkerhedskopier. Du kan sikkerhedskopiere indholdet fra din Apollo til et eksternt USB-drev og gendanne det på Apollo-enheden – blot med et par tryk på din Mac eller iOS-enhed.

Venner og familie Venner og familie kan kommentere og diskutere delte filer, billeder og videoer i et fuldstændig privat miljø.

Strømlinet, støjsvagt og robust design Apollo-enheden har et smukt design og er nem at få plads til på en hylde eller et skrivebord, i en TV-reol eller gemt væk i et skab. Den er utroligt lydsvag og holder en behagelig lav temperatur. En diskret LED-indikator viser enhedens status.

Mere af "Promise Apollo Personal Cloud Storage 2TB"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Promise Apollo Personal Cloud Storage 2TB"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes