Windows 10 Pro / DVD 32Bit/64Bit

kr. 1.299,00 * kr. 2.099,00 * (spar kr. 800,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10339
Windows 10 Pro bokspakke med 1 licens, operativsystem 32/64 bit. Velkendt så du straks føler... mere
Specifikationer "Windows 10 Pro / DVD 32Bit/64Bit"

Windows 10 Pro bokspakke med 1 licens, operativsystem 32/64 bit. Velkendt så du straks føler dig som en ekspert. Programmet starter og fortsætter hurtigt og så er det designet til at fungere med software og hardware som du har i forvejen.

Windows 10 leveres med Microsoft Edge der er en helt ny browser, designet til at give dig en bedre weboplevelse. Skriv eller indtast noter direkte på websider, og del dem med andre, læs onlineartikler uden forstyrrelser, og gem din favoritlæsning til et senere tidspunkt. Hvis du aktiverer Cortana kan du udføre handlinger, for eksempel foretage reservationer eller læse anmeldelser, uden at forlade den side, du befinder dig på. Fastgør nemt op til fire apps, og se alle åbne opgaver i én enkelt visning. Du kan endda oprette virtuelle skriveborde, når du har brug for mere plads eller vil gruppere tingene efter projekt.

Du kan tilpasse din startmenu ved at fastgøre stort set alt - for eksempel apps, personer og afspilningslister - så du nemt kan få adgang til det, du bruger mest. Brug felter til at hoppe direkte til dit indhold uden først at skulle åbne appen.

Windows 10 sikrer, at dine apps ser flotte ud og fungerer optimalt i alle tilstande, på alle enheder. På hybridenheder kan din skærm optimeres til at fungere med touch eller Keyboard og mus.

Sprog af pakke er engelsk eller tysk - Windows installations sprog er engelsk og tysk - efter instalaltion kan man vælge alle sprogerne.

Mere af "Windows 10 Pro / DVD 32Bit/64Bit"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Windows 10 Pro / DVD 32Bit/64Bit"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes