Eve Weather (HomeKit)

kr. 649,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 3 hverdage. Varen er på fjernlager.

  • WC10527
Maskinen oversættelse: Intelligent vejrovervågning problemfrit integreret i dit daglige liv:... mere
Specifikationer "Eve Weather (HomeKit)"

Maskinen oversættelse:

Intelligent vejrovervågning problemfrit integreret i dit daglige liv: Med Eve Weather kan du spore din lokale udendørstemperatur, fugtighed og barometertryk over tid og se vejretendensen på et øjeblik - på din iPhone eller direkte på skærmen. Eve Weather har et slankt, vandtæt IPX3 design og fremtidssikker trådnetværksteknologi.

Overvåg forholdene lige uden for døren.

Bliv inde eller vov dig ud? Sæt varm eller støv af din liggestol? Præcisionsudviklede sensorer måler temperatur, fugtighed og barometertryk med uovertruffen nøjagtighed - og holder dig opdateret med de aktuelle forhold lige uden for døren.

"Hej Siri... " "... hvad er temperaturen på terrassen?" Spørg Siri, hvordan temperaturen er udenfor, så du kan klæde dig efter dagens vejr, inden du begiver dig ud.

Ved hvad vejret skal gøre.

Eve Weather analyserer automatisk de lokale ændringer i barometertryk og bruger disse data til at give dig en 12-timers vejrtrend. Er himlen sandsynligvis klar? Eller kommer de til at skyde over? Du kan fortælle det hurtigt ved bare at se på ikonerne på skærmen eller i Eve-appen.

Spor dit hjem mikroklima.

Hvad er den koldeste uge i året? Hvordan svinger fugtighedsniveauer igennem dagen? Har lavtrykket hersket siden i går? Eve-appen registrerer og visualiserer vejrforholdene over tid og giver dig indsigt i mikroklima.

Pynt ethvert sted.

Med sin mesterligt udformede krop og IPX3-vandmodstand kan du tilføje et strejf af funktionel elegance, uanset hvor det giver mening - fra din gårdhavevæg eller bordplade til din havepavillon eller havekrog.

Fremtidssikret.

Eve Weather understøtter Bluetooth og tråd og slutter sig automatisk til dit trådnetværk. Tråd gør dit smarte hjem mere lydhørt og robust og er en søjle i det nye standard CHIP.

Mere af "Eve Weather (HomeKit)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Eve Weather (HomeKit)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes