Elgato Eve Motion (HomeKit)

kr. 395,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10231
Eve Motion er en bevægelsesføler, der fungerer med Apple HomeKit. Du kan derfor bruge den til at... mere
Specifikationer "Elgato Eve Motion (HomeKit)"

Eve Motion er en bevægelsesføler, der fungerer med Apple HomeKit. Du kan derfor bruge den til at styre dine HomeKit-kompatible produkter og lave regler for, hvad der skal ske når der er bevægelse.

Måske ønsker du, at alle døre bliver låst op, lyset tænder og temperaturen i huset bliver skruet et par grader op, når Eve Motion registrerer bevægelse i din garage mellem kl. 16 og 18 på hverdage. Eller når den registrerer bevægelse i et rum, skal lyset tænde, og hvis temperaruren i rummet er over 24°, skal blæseren også starte. Mulighederne er mange.

Eve Motion kan dække stort set alle rum med et bredt 120° synsfelt og op til 9 meters rækkevidde. Den er vandafvisende (IPX 3) og fungerer glimrende til udendørsbrug, og du kan justere følsomheden på sensoren, så den passer til netop dine behov.

Eve Motion forbinder til din og evt. hustandens andre beboeres telefon via Bluetooth. Hvis du ønsker, at Eve Motion også skal kunne aktivere dine HomeKit-produkter, selv når der ikke er en telefon i nærheden, kræver det et Apple TV i huset.

Mere af "Elgato Eve Motion (HomeKit)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Eve Motion (HomeKit)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes