Elgato Eve Thermo 2018 (HomeKit)

kr. 549,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10230
Eve Thermo er en smart radiatortermostat, der gør det muligt at sætte din ønskede temperatur i... mere
Specifikationer "Elgato Eve Thermo 2018 (HomeKit)"

Eve Thermo er en smart radiatortermostat, der gør det muligt at sætte din ønskede temperatur i huset, direkte på din smartphone. Alt, du skal gøre, er at udskifte dine radiatortermostater til Eve Thermo og downloade appen til din smartphone – så er du i gang.

I appen kan du let opdele dit hus i forskellige rum og skemalægge dine radiatorer til at varme huset op på de tidspunkter, du ønsker. Hvis du derfor ønsker 22° i soveværelset mellem kl. 6.00 og 8.00, 18° i løbet af dagen, 22° igen mellem kl. 22.00 og 23.30 og 19° i løbet af natten, kan det let indstilles i appen. På den måde kan du skemalægge alle dine rum i huset til at passe til dine daglige rutiner og dermed spare mange penge på ikke at holde huset varmt, når der ikke er nogen hjemme til at nyde varmen.

Eve Thermo fungerer med Apple HomeKit, så du f.eks. kan styre varmen i dit hus ved blot at bede Siri om at skrue ned for varmen i stuen. Med HomeKit kan du også lave scener, der fungerer sammen med dine andre HomeKit produkter, så du f.eks. med en enkelt knap kan skrue ned for varmen, slukke alt lys og låse alle døre.

Eve Thermo forbindes til din telefon via Bluetooth, så du skal være hjemme i dit hus for at styre og skemalægge radiatorerne. Når først de er skemalagt, husker termostaterne skemaet, så du ikke behøver at være hjemme, for at de kører. Vil du dog gerne kunne styre termostaterne, når du er hjemmefra, kræver det blot, at du har et Apple TV i huset. Så vil termostaterne forbinde til dit Apple TV via Bluetooth, og din telefon vil forbinde til dit Apple TV over internettet, og dermed har du adgang til dine termostater gennem dit Apple TV, selvom du ikke er hjemme.

Mere af "Elgato Eve Thermo 2018 (HomeKit)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Eve Thermo 2018 (HomeKit)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes