Elgato Eve Room (HomeKit)

kr. 599,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10227
Eve Room er en indendørssensor, der holder øje med luftkvaliteten, temperaturen og... mere
Specifikationer "Elgato Eve Room (HomeKit)"

Eve Room er en indendørssensor, der holder øje med luftkvaliteten, temperaturen og luftfugtigheden i et rum, så du kan være sikker på, at dit indeklima er så godt som muligt. Den måler både CO2 og VOC niveauer, så du ved, om der trænger til at blive luftet ud, eller om luften er forurenet.

På din iPhone eller iPad kan du se flotte præcise grafer over målingerne. Alle dine Eve produkter samlet i samme app, så du let kan få et overblik over tilstanden i hele dit hus.

Eveprodukterne fungerer alle med Apple HomeKit, hvilket gør, at produkterne bliver en integreret del af dit Apple-produkt. Du kan f.eks. bede Siri om en temperaturmåling, eller du kan bruge Eves målinger til at automatisere forskellige dele af dit hjem.

Måske ønsker du, at dine Philips Hue lamper skal skifte til rød, hvis CO2 niveauet i rummet bliver for højt, eller at en varmeblæser skal tænde, hvis temperaturen i rummet kommer under et vist niveau.

Denne type automatiseringer er en del af Apple HomeKit og fungerer med iOS 9 eller senere. Alle Eve produkterne fungerer via Bluetooth 4.0 og kræver derfor ingen netværkshub for at fungere. Hvis du gerne vil kunne styre produkterne, når du er væk hjemmefra, kræver det dog, at du har et Apple TV (3. generation eller senere) i huset.

Mere af "Elgato Eve Room (HomeKit)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Eve Room (HomeKit)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes