Elgato Eve Weather (HomeKit)

kr. 399,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10226
Eve Weather er en vejrstation, der måler temperaturen, luftfugtigheden og lufttrykket udenfor.... mere
Specifikationer "Elgato Eve Weather (HomeKit)"

Eve Weather er en vejrstation, der måler temperaturen, luftfugtigheden og lufttrykket udenfor. Den er vandtæt og batteridrevet, og det er derfor nemt at finde en god placering ved dit hus, så du kan holde øje med vejret lige der, hvor du bor. På din iPhone eller iPad kan du se flotte præcise grafer over vejrforholdene, vist pr. dag, måned eller år.

Alle dine Eve produkter er samlet i samme app, så du let kan få et overblik over tilstanden i og omkring dit hjem. Eve-produkterne fungerer alle med Apple HomeKit, hvilket gør at produkterne bliver en integreret del af dit Apple-produkt. Du kan f.eks. bede Siri om en temperaturmåling, eller du kan bruge Eves målinger til at automatisere forskellige dele af dit hjem.

Måske ønsker du, at dine automatiske sprinklere skal starte, hvis det ikke har regnet i et bestemt antal dage, eller starte en varmekilde i garagen, hvis det bliver frost.

Denne type automatiseringer er en del af Apple HomeKit og fungerer med iOS 9 eller senere. Alle Eve produkterne fungerer via Bluetooth 4.0 og kærver derfor ingen netværkshub for at fungere.

Hvis du gerne vil kunne styre produkterne, når du er væk hjemmefra, kræver det dog, at du har et Apple TV (3. generation eller senere) i huset.

Mere af "Elgato Eve Weather (HomeKit)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Eve Weather (HomeKit)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.

* Skal udfyldes