Elgato Avea Bulb

kr. 299,00 * kr. 349,00 * (spar kr. 50,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10225
Avea er en LED pære der skaber smuk og dynamisk stemningsbelysning i dit hjem. Du kan skifte... mere
Specifikationer "Elgato Avea Bulb"

Avea er en LED pære der skaber smuk og dynamisk stemningsbelysning i dit hjem. Du kan skifte atmosfærebelysningen med din smartphone eller Apple Watch, og slappe af med en af de veldesignede scener af subtilt skiftende lys.

Avea er tilsluttet direkte til din iPhone eller iPad med Bluetooth Smart-teknologi og kræver ikke at der sættes en gateway eller bro til dit hjemmenetværk. Sæt derfor blot pæren i en fatning, download appen og så er du i gang.

Når du har valgt en lys scene, vil den smarte LED pære gøre resten, uden at kræve en konstant forbindelse til din iPhone eller iPad. Du kan indstille en alarm til at vække dig langsomt som en naturlig solopgang, direkte i dit soveværelse.

Tilslutte mere end én Avea, og de vil automatisk koordinere belysning til at skabe en endnu mere medrivende atmosfære. Avea til Apple Watch gør det nemmere end nogensinde at vælge den perfekte belysning til dit humør. Løft bare håndled for at se en aktuelle status for Avea eller forvandle lyset i dit hjem med et enkelt tap.

Mere af "Elgato Avea Bulb"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Elgato Avea Bulb"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes