Filter schließen
 
  •  
  •  
fra til
4 af 4
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
AmpliFi Home Wi-Fi System AFI-P-HD MeshPoint
AmpliFi Home Wi-Fi System AFI-P-HD MeshPoint
AmpliFi MeshPoint har en justerbar superantenne, der passer diskret ind i ethvert hjem, uanset hvor døde zoner har brug for dækning. Tilføj MeshPoints efter behov til et AmpliFi-netværk, eller omdan en almindelig router til et kraftfuldt...
kr. 910,00 *
Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
AmpliFi™ HD (High Density) fra Ubiquiti er et stærkt WiFi System med solid rækkevidde og stabilitet. Og så er det befriende nemt og problemfrit at installere! Et stilrent design gør tilmed systemet til en flot og diskret installation i...
kr. 1.116,00 *
UniFi Security Gateway
UniFi Security Gateway
Enterprise Gateway Router med Gigabit Ethernet UniFi® Security Gateway udvider UniFi Enterprise Systemet ved at tilbyde en omkostningseffektiv, pålidelig routing samt avanceret sikkerhed for dit netværk. Model: USG Kraftfuld Firewall...
kr. 899,00 *
Securepoint UTM Security Gateway Maintenance
Securepoint UTM Security Gateway Maintenance
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" Update Lizenz
fra kr. 2.999,00 *
Securepoint UTM Wifi Licens
Securepoint UTM Wifi Licens
Terra Black DWARF WiFi aktivering
kr. 379,00 *
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" G3 UTM
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" G3 UTM
Black Dwarf NextGen UTM-Firewalls provide companies with secure Internet access. They are a perfect fit for the structure and protection of modern company networks. A secure network operation is ensured across the board thanks to...
fra kr. 2.999,00 *
4 af 4