Filter schließen
 
  •  
  •  
fra til
4 af 4
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ubiquiti AmpliFi Home Wi-Fi System
Ubiquiti AmpliFi Home Wi-Fi System
AmpliFi™ HD (High Density) fra Ubiquiti er et stærkt WiFi System med solid rækkevidde og stabilitet. Og så er det befriende nemt og problemfrit at installere! Et stilrent design gør tilmed systemet til en flot og diskret installation i...
kr. 2.499,00 *
Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
Ubiquiti AmpliFi HD Home Wi-Fi Router
AmpliFi™ HD (High Density) fra Ubiquiti er et stærkt WiFi System med solid rækkevidde og stabilitet. Og så er det befriende nemt og problemfrit at installere! Et stilrent design gør tilmed systemet til en flot og diskret installation i...
kr. 1.116,00 *
AmpliFi Home Wi-Fi System AFI-P-HD MeshPoint
AmpliFi Home Wi-Fi System AFI-P-HD MeshPoint
AmpliFi MeshPoint har en justerbar superantenne, der passer diskret ind i ethvert hjem, uanset hvor døde zoner har brug for dækning. Tilføj MeshPoints efter behov til et AmpliFi-netværk, eller omdan en almindelig router til et kraftfuldt...
kr. 910,00 *
UniFi Security Gateway
UniFi Security Gateway
Enterprise Gateway Router med Gigabit Ethernet UniFi® Security Gateway udvider UniFi Enterprise Systemet ved at tilbyde en omkostningseffektiv, pålidelig routing samt avanceret sikkerhed for dit netværk. Model: USG Kraftfuld Firewall...
kr. 899,00 *
UniFi Switch 8 Port 60W
UniFi Switch 8 Port 60W
Administreret Gigabit Switch UniFi Switch 8-port modeller har Gigabit Ethernet-porte i en kompakt form. Hver switch er administrerede og leverer en solid ydeevne samt intelligent switching til dine netværk. Modeller: US‑8, US‑8‑60W...
kr. 899,00 *
UniFi AP AC LITE
UniFi AP AC LITE
802.11ac Dobbeltbånd, Access Point UniFi AC Lite AP har den nyeste Wi-Fi 802.11ac-teknologi i et raffineret, industrielt design og er ideel til en omkostningseffektiv implementering af højtydende trådløse netværk. Model: UAP‑AC‑LITE...
kr. 649,00 *
Securepoint UTM Security Gateway Maintenance
Securepoint UTM Security Gateway Maintenance
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" Update Lizenz
fra kr. 2.999,00 *
Securepoint UTM Wifi Licens
Securepoint UTM Wifi Licens
Terra Black DWARF WiFi aktivering
kr. 379,00 *
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" G3 UTM
TERRA FIREWALL "BLACK DWARF" G3 UTM
Black Dwarf NextGen UTM-Firewalls provide companies with secure Internet access. They are a perfect fit for the structure and protection of modern company networks. A secure network operation is ensured across the board thanks to...
fra kr. 2.999,00 *
4 af 4