Surface Pro Signature Type Cover

kr. 1.249,00 * kr. 1.379,90 * (spar kr. 130,90)

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 2 hverdage. Varen er på fjernlager.

Farve:

  • WC10368
Microsofts Type Cover er lidt mere end et almindeligt tastatur og giver et strejf af varme og... mere
Specifikationer "Surface Pro Signature Type Cover"

Microsofts Type Cover er lidt mere end et almindeligt tastatur og giver et strejf af varme og elegance til dit rutinearbejde. Det er beklædt med Alcantara, som er et luksusmateriale fra Italien, og det giver en blød og fløjlsagtig fornemmelse, mens det samtidig er slidstærkt og modstandsdygtigt over for pletter.

Surface Pro Signature Type Cover kan tilpasses til næsten enhver vinkel og klikkes nemt på plads, så du kan ændre din Surface Pro1 fra en tablet til en bærbar computer. Fold berøringscoveret tilbage på samme måde som et tidsskrift, så du kan bruge den som en tablet. Luk coveret for at beskytte skærmen og spare på batteriet.

Det nydesignede Surface Pro Signature Type Cover er et smukt tilbehør til din Surface Pro, som er bygget på den bedste Microsoft-teknologi, herunder LED-baggrundslys, optimal afstand mellem taster, flydende skriveoplevelse og et stort pegefelt i glas, som sikrer præciskontrol og navigation.

Surface Pro Signature Type Cover giver ikke kun et luksuriøst tastatur og en fantastisk skriveoplevelse, det afspejler også din personlige stil. Vælg mellem fire farver – platin, bordeauxfarvet og koboltblå – der passer godt sammen med Surface Pen1 og Surface Arc Mouse.

Layout: Dansk

Kompatibel til: Surface Pro 3. Surface Pro 4, Surface Pro (2017-2018) og Surface Pro 6

Mere af "Surface Pro Signature Type Cover"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Surface Pro Signature Type Cover"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes