Microsoft Surface Dock

kr. 1.499,00 * kr. 1.799,00 * (spar kr. 300,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10343
Omdan din ultrabærbare Surface til en skrivebords-pc, og øg produktiviteten med Surface Dock.... mere
Specifikationer "Microsoft Surface Dock"

Omdan din ultrabærbare Surface til en skrivebords-pc, og øg produktiviteten med Surface Dock. Kompatibel med Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Pro, Surface Laptop og Surface Book.

Omdan din Surface til en skrivebords-pc øjeblikkeligt. Tilslut Surface Connect-kablet for at oplade enheden, og få adgang til eksterne skærme, tastatur, mus og meget mere. Find den perfekte visningsvinkel, eller anbring enheden, så du kan udnytte pennens robuste egenskaber.

Med to videoporte i high definition, en Gigabit Ethernet-port, fire højhastigheds USB 3.0-porte og en lydudgang har du alle de forbindelser, du skal bruge, i et slankt, kompakt design.

Surface Dock bruger Surface Connect-teknologi, der giver mulighed for overførsel af videolyd ved høj hastighed og data via et enkelt kabel, hvilket holder skrivebordet fri for ledninger. Den har også en Gigabit Ethernet-port, der giver dig en hurtig og pålidelig forbindelse til dit netværk.

Surface Dock er hurtig og nem at konfigurere. Slut dine eksterne enheder til Surface Dock, og fastgør derefter det magnetiske Surface Connect-kabel til enheden. Så nemt er det.

Mere af "Microsoft Surface Dock"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Microsoft Surface Dock"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.

* Skal udfyldes