Ny Surface Pen

Ny Surface Pen
kr. 859,90 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 2 hverdage. Varen er på fjernlager.

Farve:

  • WC10411
Surface Pen er bedre og hurtigere end nogensinde med vipning til skygger, optimeret følsomhed... mere
Specifikationer "Ny Surface Pen"

Surface Pen er bedre og hurtigere end nogensinde med vipning til skygger, optimeret følsomhed og stort set ingen forsinkelse for at hjælpe dig med at indfange dine tanker og få mere gjort. Fås i platin og sort plus ny isblå og valmuerød.² Kompatibel med en lang række Surface-enheder.

Arbejd uden grænser

 Surface Pen giver en naturlig skrive- og tegneoplevelse med blæk, der flyder ud i realtid stort set uden nogen forsinkelse eller ventetid. Hældningsstøtten giver dig mulighed for at skravere dine skitser, helt som du ville med en blyant. Surface Pen har også en kunstnerisk præcision ud over det sædvanlige med 4.096 trykpunkter, der reagerer på selv det mindste tryk.

Skriv og tegn naturligt

Lav skitser og skraver med 4.096 trykpunkter, der reagerer på det mindste tryk. Blæk flyder fra spidsen over på din skærm stort set uden forsinkelse, og gummiviskelæderet får fejlene til forsvinde. Du kan også hvile hånden på skærmen, mens du skriver, ligesom du ville på en skitsebog.

Strømlin din kreative proces

Skrivning og tegning med Surface Pen føles naturligt, med præcisionblæk i den ene ende og et gummiviskelæder i den anden. Hæld spidsen for at skravere dine skitser på samme måde som med en blyant.

Få din vision frem

Komponer en symfoni, lav en animation, tag noter, og tegn 3D CAD-design. Brug Surface Pen med apps, der er designet til at understøtte kreativitet, f.eks. OneNote, Microsoft Office, Adobe Suite, Bluebeam Revu, Drawboard PDF, StaffPad, CorelDRAW mv. Surface Pen kan også parres med Surface Dial4 for at få den fulde kreative oplevelse.

 

Mere af "Ny Surface Pen"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Ny Surface Pen"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes