Surface Duo

kr. 10.999,00 * kr. 11.999,00 * (spar kr. 1.000,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Lagringsplads:

  • WC10533
Med to skærme hjælper Surface Duo dig med at få mere fra hånden mere effektivt. Det er en tynd... mere
Specifikationer "Surface Duo"

Med to skærme hjælper Surface Duo dig med at få mere fra hånden mere effektivt. Det er en tynd og let mobilenhed, der kan foldes og som passer i din lomme, så du altid kan tage den med dig. Du skal bare åbne din Surface Duo for at bruge den dobbelte PixelSense TM Fusion-skærme med høj opløsning, som giver dig 8,1" plads til at arbejde på farten hele dagen – uanset om det er til arbejde, skole eller dig selv.

Den Android, du kender – med dine foretrukne Microsoft-apps indbygget

Surface Duo kombinerer Google AndroidTM-operativsystemet med de bedste Microsoft 365-apps – herunder apps som Microsoft Office, Outlook, Microsoft Teams, OneDrive, Microsoft Edge og meget mere. Da den kører på Android, kan du downloade alle andre apps og spil, du ønsker, fra Google Play Butik. Denne kombination hjælper dig med at holde forbindelsen til personer og være mere produktiv, uanset hvor du befinder dig. (Nogle apps og funktioner kræver muligvis en trådløs plan, ekstra abonnementer eller gebyrer).

To skærme, der tilpasser sig dig

Surface Duo har et revolutionerende 360 graders hængsel, så du kan folde det, som du vil. Den tilpasses til dig. Hold den som en bog, og få to apps åbne side om side med én på hver skærm. Du behøver ikke længere at skifte frem og tilbage mellem to apps.

Nogle apps er lavet til to skærme. Hvis du vil have mere plads til at skrive, arbejde eller gennemse dine foretrukne websteder, skal du blot trække en af disse apps til midten og derefter rotere din Surface Duo for at få glæde af den ekstra plads. 

Er du klar til at tale i telefon eller tage billeder? Fold et skærmbillede tilbage. Og når det er tid til at se dine foretrukne serier eller chatte i et videoopkald, kan du blot folde din Surface Duo som et telt, slappe af og nyde det.

Du kan få mere at vide under Forskellige måder at bruge Surface Duo og åbne appen Tips på din Surface Duo.

Ny Surface Duo til Erhverv

Der findes en ny og bedre måde at gøre tingene på.

Gør det bedre

Åbn to skærme, og åbn nye muligheder. Surface-innovation kommer til en mobilenhed med det bedste fra Microsoft 365, hver Android-app i Google Play Butik, telefonopkald og mere.

Magien ved et 360° hængsel og to skærme

Vi introducerer revolutionerende nye måder at bruge en mobilenhed på takket være et innovativt 360° hængsel, to skærme og apps, der virker ubesværet sammen.

I et Microsoft Teams-opkald kan du deltage i et videomøde på én skærm og bruge en anden app på den anden skærm.

Følg med i Microsoft Teams-opkald på én skærm, mens du håndskriver noter med Surface Slim Pen på den anden.

 

Få opkald, sms-beskeder, beskeder og meget mere på din pc

Din Surface Duo og pc kan forbindes. Med Link til Windows, der er indbygget i Surface Duo, og appen Your Phone på din pc, kan du få adgang til alt, hvad du skal bruge, fra hver enhed. Er du klar til at gå i gang? Se, Sammenkæd din Surface Duo med din pc for at lære, hvordan du konfigurerer dem.

Få mest muligt ud af Surface Duo med apps, der er lavet til to skærme

Nogle apps er allerede installeret og lavet til to skærme, f.eks. Microsoft Office, Outlook, OneNote, OneDrive og Microsoft Teams (blot for at nævne nogle få). Bare træk appen til midten, og få en helt ny visning. Du får f.eks. vist en oversigt på den ene side med oplysningerne på den anden. Du behøver ikke at gå frem og tilbage i en app for at få de oplysninger, du skal bruge. Du kan finde en detaljeret liste over apps, der er lavet til to skærme, under Forskellige måder at bruge Surface Duo.

 

 

Mere af "Surface Duo"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Surface Duo"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes