Filter schließen
 
  •  
fra til
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 af 3
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Surface Dial
Surface Dial
Beskrivelse • Nem adgang til genveje, styrefunktioner, tegneværktøjer og meget mere • Juster lydstyrken på dine favoritsange i Spotify, Groove og Pandora • Kompatibel med alle Windows 10-enheder • Rediger, roter og bearbejd dine...
kr. 799,00 *
Microsoft Arc Mouse Bluetooth
Microsoft Arc Mouse Bluetooth
Beskrivelse • Ultraslank og let • Kan trykkes flad, så den glider nemt ned i lommen eller tasken • Innovativ rulleflade til lodret og vandret rulning • Tilsluttes trådløst via Bluetooth Rejsekammeraten til din Windows 10-pc Slank, let og...
fra kr. 549,00 *
Microsoft Modern Mouse
Microsoft Modern Mouse
Beskrivelse • Omhyggeligt udformet, ligesom Surface • Stilrent, enkelt design • Metalrullehjul • Bluetooth 4.0 Supplerer din Surface Surface Mouse er den perfekte partner til Surface i dockingstation og Keyboard, da den er formgivet til...
kr. 399,00 *
3 af 3