Apple Watch Series 6 - Aluminium

kr. 3.199,00 * kr. 3.299,00 * (spar kr. 100,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Model:

Farve:

Netværksforbindelser:

  • WC10395
Fremtiden ser sund ud. Mål iltniveauet i dit blod med en revolutio­nerende ny sensor og... mere
Specifikationer "Apple Watch Series 6 - Aluminium"

Fremtiden ser sund ud.

Mål iltniveauet i dit blod med en revolutio­nerende ny sensor og app. Tag et EKG når som helst og hvor som helst. Og se målinger af din fysiske aktivitet med et hurtigt blik på den forbedrede Altid aktiv-Retina-skærm. Med Apple Watch Series 6 om håndleddet kan du holde for­bindelsen og komme tættere på et sundere, mere aktivt liv.

Det er vigtigt at måle iltniveauet i blodet, hvis du vil vide mere om dit fysiske velvære. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvor godt din krop optager ilt, og hvor meget ilt der sendes rundt i din krop. Den impo­nerende, nye sensor og app i Apple Watch Series 6 giver dig mulighed for at måle iltniveauet i dit blod, når du vil. Den kan også foretage auto­matiske aflæsninger døgnet rundt.

Ny sensor. Nye indsigter.

Den nye sensor til måling af iltniveauet i blodet består af fire LED-lamper og fire fotodioder. Den er indbygget i den redesignede bagsidekrystal og arbejder sammen med Iltniveau i blodet-appen om at fastslå, hvor meget ilt du har i blodet.

EKG lige ved hånden.
Altid. Alle steder.

Takket være EKG-appen er Apple Watch Series 6 i stand til at generere et EKG svarende til et enkeltaflednings­elektrokardiogram. Det er bane­brydende for en bærbar enhed, for det kan levere vigtige data til din læge og give dig ro i sindet.

Søvn en god dag starter
med en god nat.

Den rette mængde søvn er vigtig for at have et godt helbred. Den nye Søvn-app hjælper dig med at få gode sovevaner og med at holde øje med dine søvnmønstre nat efter nat. Så du kan sætte dig et mål og komme ind i en god søvnrytme.

 
Mere af "Apple Watch Series 6 - Aluminium"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Apple Watch Series 6 - Aluminium"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes