Apple AirPods 2019

kr. 1.249,00 * kr. 1.379,00 * (spar kr. 130,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Opladningsetui:

  • WC10386.1
Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen... mere
Specifikationer "Apple AirPods 2019"

Nu med længere taletid, stemmeaktiveret Siri og et nyt trådløst opladningsetui, der alt sammen gør AirPods til trådløse øretelefoner uden sidestykke. Når du tager dem ud af etuiet, er de omgående klar til brug med alle dine enheder. Og når du sætter dem i ørerne, tilslutter de med det samme og forkæler dig med fyldig lyd i høj kvalitet. Avanceret, men helt enkelt.

Trådløse til op over begge ører.

Efter en hurtig opsætning med ét tryk er dine AirPods auto­matisk indstillet – og altid tilsluttet. Og det er akkurat lige så nemt at bruge dem. De kan fornemme, om du har dem i ørerne, og går auto­matisk på pause, når du tager dem ud. Og uanset om du bruger dem med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, får du den samme gode oplev­else.

Bare spørg Siri.

Med de nye AirPods er det lettere end nogen­sinde at tale til din yndlingsassistent. Du skal bare sige “Hej Siri” for at få hjælp – uden at skulle række ud efter din iPhone.

Ydeevne på et helt nyt lydniveau.

AirPods er drevet af den helt nye Apple H1-hovedtelefonchip, som giver en hurtigere og mere stabil trådløs for­bindelse til dine enheder – op til to gange hurtigere, når du skifter mellem aktive enheder, og halvanden gang hurtigere tilslutning ved telefonopkald. H1-chippen er også drivkraften bag stemmeaktiveret Siri og sikrer op til 30 procent mindre forsinkelse i spil. Så uanset om du spiller spil, hører musik eller lytter til podcasts, får du højere lydkvalitet.

Læg det ned. Lad det op.

Med det nye trådløse opladningsetui er det nemt at oplade dine AirPods. Du skal bare lægge etuiet på en Qi-kompatibel opladnings­plade. Så nemt er det. LED‑indikatoren på etuiets forside viser, at dine AirPods lader op. Og du
kan også oplade ved hjælp af Lightning-stikket, hvis der ikke er en opladnings­plade i nærheden.

Styrken ved 24 timers batteritid.

AirPods giver dig branchens længste afspilningstid på 5 timer – og nu op til 3 timers tale– på kun en enkelt opladning. Og takket være opladningsetuiet passer de perfekt til et liv på farten – her kan du nemlig oplade dine AirPods flere gange og få over 24 timers afspilningstid. Har du brug for en hurtig opladning? Du skal bare sætte AirPods tilbage i etuiet i 15 minutter for at få op til 3 timers afspilningstid og 2 timers tale. Og vil du tjekke batteritiden, skal du bare holde dine AirPods hen til din iPhone – eller spørge Siri: “Hvor meget batteri er der på mine AirPods?”

Mere af "Apple AirPods 2019"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Apple AirPods 2019"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes