Powerbeats3 Wireless

kr. 1.399,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Farve:

  • WC10337
Livet er sjovere, når det får en smule kulør. Gør dit liv endnu mere farverigt med Beats Pop... mere
Specifikationer "Powerbeats3 Wireless"

Livet er sjovere, når det får en smule kulør. Gør dit liv endnu mere farverigt med Beats Pop Collection. Denne kollektion består af de velkendte Beats-modeller i sjove, sprudlende farver og er designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Så kast dig ud i det. Og vær ikke bange for at vække en smule opsigt. Bare gør det, der gør dig glad. Udtryk din personlighed, uanset hvor du er, med Powerbeats3 Wireless i din yndlingsfarve.

Apple-chippen W1 som drivkraft

Beats og Apple ændrer din musikoplevelse takket være Apple-chippen W1 i Powerbeats3 Wireless-øretelefonerne. Den effektive Apple-chip W1 sørger for nem indstilling og skift af Apple-enheder,* op til 12 timers batteritid samt Fast Fuel-teknologi, som giver en times afspilningstid efter en opladning på fem minutter.

Trådløs – helt som det skal være

Powerbeats3 Wireless er klar, når du er det. De indstilles med det samme – du skal bare tænde dem i nærheden af din iPhone – og så forbindes de samtidigt med Apple Watch, iPad og Mac. Apple-chippen W1 har Class 1 Bluetooth-forbindelse – branchens førende teknologi, når det gælder rækkevidde og signalstyrke. Og den bedste ydeevne på markedet gør det nemt at synkronisere med dine enheder, så du kan bevæge dig frit omkring, holde musikken i gang og køre på med den hårdeste træning.

Powerfulde og udholdende

Powerbeats3 Wireless drives af den effektive Apple-chip W1 og er klar til timelange træninger. Med op til 12 timers batteritid og et optimeret design, der giver forbedret komfort og intens lyd, kan du bare køre på med de mest krævende træningspas. Og det sved- og vandafvisende design gør, at de holder til både krævende træning – og regnvejr.

Altid klar

Med Fast Fuel kan du bruge mere tid på din træning og mindre tid på opladning. En hurtig opladning på fem minutter giver strøm nok til cirka en time, så musikken ikke slutter, før du er færdig med at træne. Og du kan bruge RemoteTalk til at besvare opkald med den indbyggede mikrofon, afspille musik, skrue op og ned for lyden og aktivere Siri.

Ustoppelig komfort

Et forbedret ergonomisk design sørger for klar, dynamisk lyd fra højttalere med to drivere. Powerbeats3 Wireless fås med ørepropper i forskellige størrelser, så du kan finde et passende og behageligt fit, og fleksible ørekroge, der giver sikker pasform og optimal stabilitet. Resultatet er en autentisk og fyldig lyd med dynamisk diskant og kraftfuld bas, så du får en rigtig god lydoplevelse.

OBS In-ear phones er personlige og kan af hygiejniske årsager ikke tages retur med brudt emballage.

Mere af "Powerbeats3 Wireless"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Powerbeats3 Wireless"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes