Beats Pill+

kr. 1.499,00 * kr. 1.590,00 * (spar kr. 91,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

  • WC10332
Beats Pill+ er designet til at bliver taget med overalt og fylde rummet med en fyldig og klar... mere
Specifikationer "Beats Pill+"

Beats Pill+ er designet til at bliver taget med overalt og fylde rummet med en fyldig og klar lyd, der er lige så kraftfuld, som den er veldefineret. Beats Pill+ har en elegant grænseflade og er intuitiv at bruge, og de betagende funktioner samler folk om en enestående fælles musikoplevelse.

Stor lyd, lille størrelse

Det aktive tovejs-delefilter skaber et optimalt lydbillede, så du får et bredt dynamisk område og klar gengivelse af al slags musik. Separationen mellem diskant og bas bygger på de samme akustiske principper, som anvendes i professionelle indspilningsstudier over hele verden.

Designet til dig

Med sit sofistikerede design ser Beats Pill+ lige så godt ud, som den lyder. Den enkle, intuitive grænseflade er lige til, så du kan få fat i din musik hurtigt.

Dan par, og afspil

Dan par mellem Beats Pill+ og din iPhone, MacBook eller enhver anden Bluetooth-kompatibel enhed, og spil dine yndlingsnumre, -videoer og -spil med optimal lyd. Eller dan par mellem den og dit Apple Watch for at opleve alle fordelene på den ultimative måde.

Højttalertelefon

Forbedret stemmefunktion gør dig i stand til at foretage og modtage opkald med klarere lyd.

Batteri til hele dagen

Beats Pill+ har 12 timers batteritid, så du ikke løber tør for strøm, når du er på farten. Mangler du tid? Brug det medfølgende Lightning-kabel og strømforsyningen til en hurtig opladning på tre timer. Hold styr på strømniveauet ved hjælp af batteriindikatoren, så du altid ved, hvor meget strøm, du har tilbage.

Funktion til opladning af enheder

Hold gang i musikken ved at oplade din iPhone eller en anden ekstern musikenhed med ekstra saft og kraft fra Beats Pill+.

Beats Pill+ app

Download appen Beats Pill+* i App Store for at få adgang til ekstra funktioner, der giver dig og dine venner kontrol over musikken som aldrig før. Og når du tilføjer en ekstra højttalere, får du endnu mere innovative måder at lytte til musikken på. Få yderligere softwareopdateringer og produktsupport i appen. *Fås kun på iPhone 5s eller nyere, iPad Air (alle modeller), iPad mini 2 eller nyere og udvalgte Android-enheder.

Mere af "Beats Pill+"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Beats Pill+"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes