MacBook Air Retina

kr. 8.999,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 4 hverdage. Varen er på fjernlager.

Farve:

Processor:

Hukommelse:

Lagringsplads:

  • WC10424
Den mest populære Mac har nu op til dobbelt så hurtig ydeevne, det nye Magic Keyboard og... mere
Specifikationer "MacBook Air Retina"

Den mest populære Mac har nu op til dobbelt så hurtig ydeevne, det nye Magic Keyboard og dobbelt så meget lagerplads

Hurtigere ydeevne til hverdagsopgaver

MacBook Air har for første gang quad-core-processorer, så den nu er endnu hurtigere til alle hverdagsaktiviteter, alt fra organisering af billeder og udarbejdelse af præsentationer til redigering af video. Med de nyeste Intel Core-processorer (10. generation) op til 1,2 GHz quad-core Core i7 med Turbo Boost-hastigheder op til 3,8 GHz leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne sammenlignet med den forrige generation. Og med Intel Iris Plus Graphics yder MacBook Air nu op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne, så grafikkrævende aktiviteter som spil og videoredigering går hurtigere end nogensinde. 

Nyt Magic Keyboard

MacBook Air har nu det nye Magic Keyboard, som først blev introduceret på 16" MacBook Pro. En redesignet saksemekanisme giver taster med 1 mm vandring, så skriveoplevelsen bliver behagelig og stabil, og piletasterne er arrangeret i et nyt omvendt “T”-system, så de er nemmere at finde uden at se på tasterne. MacBook Air har et smukt kileformet unibody-design lavet af 100 % genanvendt aluminium, og den fås i 3 forskellige farver – guld, sølv og space grey. 13" Retina-skærmen viser over 4 millioner pixels og millioner af farver, så uanset om brugeren læser en mail, ser en film eller redigerer billeder, står teksten knivskarpt, og billederne er mere naturtro.

Dobbelt så stor lagerplads

MacBook Air har nu mindst 256 GB lagerplads, dobbelt så meget som den forrige generation, så kunderne kan gemme endnu flere film, billeder og filer. Og hvis kunderne har brug for endnu større lagringskapacitet, er der mulighed for op til 2 TB SSD på MacBook Air, dvs. dobbelt så stor maksimal lagerplads som den forrige generation.

Indbygget sikkerhed og anonymitet

MacBook Air indeholder Apple T2 Security-chippen, Apples egen specialdesignede andengenerations chip, som tjekker, at software, der indlæses under opstartsprocessen, ikke er blevet manipuleret med og løbende leverer datakryptering af alt, der gemmes på SSD’en. Dermed kan MacBook Air og enhver anden Mac med T2-chip tilbyde den mest sikre opstartsproces og lagring af alle bærbare computere. T2 beskytter også Touch ID-oplysninger, så uanset om kunderne låser deres Mac op, indtaster en adgangskode online eller køber ind online, er deres oplysninger beskyttede.

Ekstra funktioner

  • Tre mikrofoner gør stemmer mere tydelige under FaceTime-opkald med venner og familie.
  • Branchens bedste Force Touch-pegefelt giver mulighed for nøjagtig styring af cursoren og Multi-Touch-navigation.
  • Thunderbolt 3-porte til dataoverførsel, opladning og videoudgang i et enkelt stik.
  • Understøttelse af en ekstern skærm på op til 6K for første gang på MacBook Air.
  • Avancerede stereohøjttalere leverer imponerende bred stereolyd til indhold i Apple TV+ eller spil i Apple Arcade.

macOS Catalina

Hver ny MacBook Air har macOS Catalina, den nyeste version af verdens mest avancerede styresystem til stationære computere. macOS har altid været i centrum for Mac-oplevelsen, og med programmer som Safari, Mail, Fotos, Pages, Numbers og Keynote har kunderne effektive værktøjer til at lave helt fantastiske ting. macOS gør også MacBook Air til den perfekte makker-enhed til iPhone, iPad og Apple Watch med indbyggede Kontinuitetsfunktioner, som giver brugerne mulighed for at foretage og modtage telefonopkald uden at have deres iPhone i hånden, automatisk låse deres Mac op med Apple Watch, kopiere og indsætte billeder, video og tekst direkte fra iPhone eller iPad til en Mac i nærheden og udvide arbejdsområdet på deres Mac ved hjælp af iPad og SideCar i macOS Catalina. Sikkerhedsfunktioner holder brugerne bedre beskyttet, og de kan styre deres Mac udelukkende med stemmen ved hjælp af Stemmekontrol.
Kommende opdateringer til Pages, Numbers og Keynote tilbyder en række nye funktioner som frisætter kreativiteten, styrker produktiviteten og forbedrer samarbejdet. Et stort udvalg af flotte nye templates i Pages og Keynote giver brugeren et forspring, når det kommer til at skabe smukke dokumenter, og for første gang i iWork kan brugerne indsætte et drop cap for at fremhæve et afsnit med stort dekorativt første bogstav. Samarbejde bliver også lettere end nogensinde før, med understøttelse af iCloud mappedeling og muligheden for at redigere delte dokumenter mens man er offline.
Produkttype: Bærbar Computer
Skærmstørrelse (tommer): 13.3"
Opløsning: 2560 x 1600
Bildformat: 16:10-format
Skærmtype: IPS Panel
LCD-Backlight-teknologi : LED-Backlight-teknologi
Farvedybde: True Tone-tekno­logi
Producent grafikkort (GPU): Intel
Grafikkort model (GPU): Intel Iris Plus Graphics
Lagringskapacitet (GB): 256 GB, 512 GB, 1024 GB, 2048 GB
Batteri løbetid: Op til 12 timers afspilning af film i Apple TV‑appen, Op til 11 timers trådløs internetbrug, Op til 30 dages standby-tid
Lagringstype: PCIe (NVMe)
Operativsystem: macOS Catalina
Producent CPU: Intel
Type processor: Intel i5, Core i3
Antal kerner: Quad-Core, Dual Core
RAM (GB): 8 GB indbygget 3733 MHz LPDDR4X-hukommelse
RAM maks. opgradering (GB): Kan konfigureres til 16 GB hukommelse
Tilslutninger: To Thunderbolt 3-porte (USB‑C)
Mere af "MacBook Air Retina"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "MacBook Air Retina"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes