MacBook Air Retina

kr. 10.299,00 * kr. 10.499,00 * (spar kr. 200,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid 4 hverdage. Varen er på fjernlager.

Farve:

Hukommelse:

Lagringsplads:

  • WC10358
Den mest popu­lære Mac er klar til at slå benene væk under dig igen. Den nye MacBook Air er... mere
Specifikationer "MacBook Air Retina"

Den mest popu­lære Mac er klar til at slå benene væk under dig igen. Den nye MacBook Air er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm, Touch ID og det nyeste tastatur med Force Touch-pegefelt. Fås i sølv, space grey og guld. Det ikoniske kileformede kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium – det gør den til den grønneste Mac nogen­sinde. Og med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til enhver opgave.

Retina Skærm: Med fire gange så mange pixels som en HD-skærm er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står så skarpt, at det vil føles, som om du læser dokumenter, mails og websites på en udskrevet side. Og med 48 procent flere farver end forrige generation er alt, du ser, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, og den sorte ramme er 50 procent tyndere end før, så nu kan du nøjes med at fokusere på det, der er på skær­men. Og du vil elske det, du ser.

Touch ID: Den avan­cerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er nu direkte indbygget i MacBook Air. Du skal bare sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til at få øjeblikkelig adgang til låste dokumenter, noter og systemindstil­linger uden at skulle skrive endnu en adgangs­kode. Det er også lettere at shoppe på nettet – vælg blot Apple Pay, og betal med en enkelt berøring. Det er ikke nød­vendigt at skrive dine leverings- eller faktureringsoplys­ninger, og dine kortoplys­ninger bliver aldrig delt. Med Touch ID forbliver dine person­lige oplys­ninger fortrolige.

MacBook Air indeholder Apple T2 Security-chippen – anden generation af Apples specialudviklede Mac-chip, som er de­signet til at gøre MacBook Air endnu mere sikker. Så når du bruger Touch ID til at låse op for din Mac, åbne et låst dokument eller betale for en vare online, er dine data beskyttede. Med øjeblikkelig kryptering bliver alle data, som gemmes i SSD-lageret, krypteret helt auto­matisk. Og takket være T2 Security-chippen har en velkendt stemme fundet vej til MacBook Air – med Hej Siri kan du altid få hjælp til at åbne pro­gram­mer, finde dokumenter, afspille musik og få svar på dine spørgsmål.
 
BTO enhed, order kan ikke anullerer eller afbryd.

 

 

Mere af "MacBook Air Retina"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "MacBook Air Retina"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.

* Skal udfyldes