Apple iPhone 11 Pro

kr. 8.899,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid omkring 5 dage

Model:

Farve:

Lagringsplads:

  • WC10403
Der er alle de andre. Og så er der Pro. Et fleksibelt tripelkamera-system, som... mere
Specifikationer "Apple iPhone 11 Pro"

Der er alle de andre. Og så er der Pro.

Et fleksibelt tripelkamera-system, som giver masser af helt ukomplicerede muligheder. Det største kvantespring i batteritid nogen­sinde. Og en utrolig chip med dobbelt så meget maskin­læring. Den flytter grænserne for, hvad en smart­phone kan. Hils på den første iPhone, der har nok power til at hedde Pro.

To størrelser. Fire finisher. Design i glas og rustfrit stål.

Oplev det første tripelkamera-system, der kombinerer bane­brydende tekno­logi med den legendarisk enkle iPhone. Få op til fire gange mere med på billedet. Tag smukke billeder ved markant lavere be­lysning. Optag video i højeste kvalitet på en smart­phone – og redigér med de samme værktøjer, du bruger til billeder. Sådan har du aldrig brugt et kamera før.

Super Retina XDR-skær­men imponerer med ikke bare én men to nye lysstyrker og ved, hvornår de skal bruges. Den kan præstere op til 800 nits ude i solen. Det er godt, når du tager billeder og vil udvælge nogle af dem, mens du er på farten. Og op til 1.200 nits, når du ser på indhold i Extreme Dynamic Range (XDR). Det svarer til at have en Pro Display XDR-skærm på din iPhone.

Apple har specialudviklet A13 Bionic med fokus på maskin­læring i hele chippen. Den åbner for oplev­elser, som ikke findes på nogen anden smart­phone. Faktisk er den så hurtig, kraftfuld og intelligent, at den har overhalet andre chips med flere år. Det giver dig en helt urimelig fordel.

Det stærkeste glas i en smartphone nogensinde. Også bagpå.

Mere af "Apple iPhone 11 Pro"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "Apple iPhone 11 Pro"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.

* Skal udfyldes

MacBook Air Retina MacBook Air Retina
fra kr. 8.999,00 *
TIPP!
Ny iPad Pro 3. Gen Ny iPad Pro 3. Gen
fra kr. 6.699,00 *
Apple TV 4k Apple TV 4k
fra kr. 1.449,00 * kr. 1.499,00 *