iPad Air

iPad Air
kr. 4.199,00 * kr. 4.299,00 * (spar kr. 100,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

Fri fragt!

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Farve:

Lagringsplads:

Netværksforbindelser:

  • WC10385
iPad Air breder vores stærkeste tekno­logier ud til flere mennesker end nogen­sinde før.... mere
Specifikationer "iPad Air"

iPad Air breder vores stærkeste tekno­logier ud til flere mennesker end nogen­sinde før. A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 10,5" Retina-skærm med True Tone. Understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard. Og med en vægt på under et halvt kilo og en tykkelse på 6,1 mm er det let at have så meget power med sig overalt.

Et halvt kilo, der kan det hele.

iPad Air har en stor 10,5" Retina-skærm, men er stadig utrolig let at have med. Perfekt til at få noget fra hånden, uanset hvor du er. Den er tynd, let og under­støtter avan­cerede trådløse for­bindelser. Og med op til 10 timers batteritid kan du komme igennem hele dagen på en enkelt opladning.

Takket være Wi‑Fi-hastig­heder på op til 866 Mbps og 4G LTE Advanced sørger iPad Air for, at du holder for­bindelsen – trådløst og ubesværet. Og med eSIM kan du få adgang til mobildata­abonnementer i hele verden, direkte fra din iPad Air.

Den betagende 10,5" Retina-skærm med bredere farveområde viser dine billeder, videoer og spil med levende og naturtro detaljer. Og uanset hvor du bruger iPad Air, sørger True Tone, høj lysstyrke og antirefleksbelægning for, at du får den bedste visuelle oplev­else.

Mere af "iPad Air"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "iPad Air"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.

* Skal udfyldes