iPad Pro

iPad Pro
kr. 6.999,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Leveringstid omkring 5 dage

Model:

Netværksforbindelser:

Lagringsplads:

  • WC10352
Den er et magisk stykke glas. Den er så hurtig, at de fleste bærbare PC’er ikke kan følge med.... mere
Specifikationer "iPad Pro"

Den er et magisk stykke glas.
Den er så hurtig, at de fleste bærbare PC’er ikke kan følge med.
Den har kameraer i professionel kvalitet, som kan vise dig en helt ny virkelighed.
Og så kan du bruge den med berøring, Apple Pencil, tastatur og nu også pegefelt.
Det er den nye iPad Pro.

Liquid Retina-teknologi

Liquid Retina-skærmen fra kant til kant er ikke bare smuk, den indeholder også utroligt avancerede teknologier. Som ProMotion, True Tone og branchens førende farvegengivelse, der får alt til at se fantastisk ud og føles mere responsivt. Og det gør den ganske enkelt til verdens mest avancerede mobile skærm.

Professionelle kameraer

Avancerede kameraer kombineret med en stor skærm, hurtig ydeevne og de finkalibrerede sensorer har altid gjort iPad til noget særligt. Vidvinkelkameraet og det nye ultravidvinkelkamera gør det nemt at tage det perfekte billede eller optage en superflot video. Og sammen med fire højttalere og mikrofoner i studiekvalitet kan du blive dit helt eget filmhold.

LiDAR-scanner

LiDAR-teknologi (Light Detection and Ranging) bruges til at fastslå afstande ved at måle, hvor lang tid det tager lys at ramme en genstand og blive reflekteret tilbage igen. En ekstremt avanceret teknologi, der bliver videreudviklet af NASA med henblik på landingsmissioner på Mars, og som nu er blevet tilpasset til at kunne være i den tynde og lette iPad Pro.

Den specialdesignede LiDAR-scanner måler lys, der reflekteres fra en afstand på op til 5 meter både indendørs og udendørs. Den fungerer på foton-niveau, måler i løbet af nanosekunder og giver fantastiske muligheder for augmented reality og meget andet.

A12Z Bionic-chip

A12Z Bionic-chippen gør iPad Pro hurtigere end de fleste nye bærbare PC’er. Den får alt, hvad du gør, til at gå hurtigt og problemfrit – fra hverdagsopgaver til grafikkrævende arbejdsgange. Og 8-core grafikprocessoren leverer endnu bedre ydeevne og en mere realistisk oplevelse i apps og spil.

Profes­sionelt arbejde

A12Z Bionic-chippen er designet til hårdt arbejde, især med avancerede apps. 8-core grafikprocessoren leverer en flydende oplevelse, uanset hvad du laver, fra redigering af 4K-video til 3D-design og augmented reality. Et forbedret termisk design forøger den maksimale ydeevne og giver længere vedvarende ydeevne, hvilket er afgørende, når arbejdsgangene skal køre professionelt. Og Apples Neural Engine giver mulighed for indbygget maskin­læring, så du er klar til den næste generation af apps.

Multitasking

iPadOS er designet til at udnytte iPad Pros power og ydeevne. Den lynhurtige hardware og den effektive software gør alle handlinger øjeblikkelige og flydende. Derfor er det nemt at arbejde med flere apps samtidig og bevæge sig problemfrit imellem forskellige skærmområder.

 
 
Skærmstørrelse (tommer): 11" eller 12.9"
Opløsning: 2388 x 1668
Batteri løbetid: Op til 10 timers surfing på nettet via Wi‑Fi, videoafspilning eller musik­afspilning
Producent CPU: Apple
CPU nummer/model: A12X Bionic-chip med 64‑bit-arkitektur
Lagringskapacitet (GB): 64 GB
Garanti: 1 år
Operativsystem: iOS 12
Mere af "iPad Pro"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "iPad Pro"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes