iPad 8th Gen

iPad 8th Gen
kr. 2.799,00 *

inkl. Moms Gratis forsendelse

Fri fragt!

Leveringstid 5 hverdage. Varen er på fjernlager.

Farve:

Netværksforbindelser:

Lagringsplads:

  • WC10158
Topkarakter til det hele. Også til prisen. Nu er der endnu flere grunde til at være vild med... mere
Specifikationer "iPad 8th Gen"

Topkarakter til det hele. Også til prisen.

Nu er der endnu flere grunde til at være vild med iPad. Den nye iPad er klar med fantastiske egenskaber og uendelige muligheder – samtidig med at den er utroligt nem at bruge. Du kan udnytte al poweren fra A12 Bionic-chippen, få understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard og nyde en masse nye funktioner med iPadOS 14.

Med iPad går arbejdet som en leg. Du kan redigere et dokument, mens du lige hurtigt søger efter noget på nettet og samtidig facetimer med en kollega. Du kan tilslutte et Smart Keyboard i fuld størrelse for at få en behagelig skriveoplevelse. Og hvis opgaverne kræver mere præcision, kan du tilslutte et pegefelt eller en mus som et godt supplement til den velkendte Multi-Touch-oplevelse på iPad.

iPadOS og Apple Pencil er et rigtigt powerpar. Sammen gør de det supernemt at tage noter på iPad. Du kan underskrive vigtige papirer, lave markeringer i dokumenter eller skitsere nye idéer. Det føles lige så naturligt som at bruge en almindelig blyant, men giver mange flere muligheder.

Med iPad kan du lade nysgerrigheden få frit løb. App Store er det bedste sted at finde apps, som hjælper dig med at komme et skridt foran i matematik, lære et nyt sprog eller deltage i virtuel undervisning. Du kan tilmed bruge augmented reality til at lære nye, spændende ting, f.eks. se rumfartens historie udfolde sig hjemme i din stue eller bogstavelig talt opleve hovedpersonerne springe ud af siderne i din bog.

 
 
 
 
 
Mere af "iPad 8th Gen"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "iPad 8th Gen"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes