HomePod (2. generation)

kr. 2.499,00 * kr. 2.599,00 * (spar kr. 100,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Farve:

  • WC10555
Forstærker alt det, du hører. HomePod er en højttaler pakket med power. Avanceret... mere
Specifikationer "HomePod (2. generation)"

Forstærker alt det, du hører.

HomePod er en højttaler pakket med power. Avanceret software og lydtekno­logi udviklet af Apple giver en hi-fi-lyd, der fylder hele rummet. Højttaleren tilpasser sig auto­matisk, ud fra hvad den afspiller, og hvor den er placeret, så du får en fyldig oplev­else, hvor alt lyder helt genialt.

Væg-til-væg-bas

En bashøjttaler med lang slaglængde giver HomePod en dyb og fyldig baslyd. Den effektive motor bevæger membranen hele 20 mm, mens den dynamiske bas-equalizer-mikrofon justerer de lave toner i realtid. Det giver en utrolig ren bas, der fylder hele rummet.

Rammer alle de høje toner

HomePod har fem stråle­dannende diskant­højttalere omkring det indvendige bundstykke. De optimerer de høje toner og pro­ducerer fantastisk detaljeret, ren og sprød lyd. Så kan du nyde krystalklare vokaler og alle de instrumentale detaljer, præcis som hvis du var der i virkeligheden.

Omsluttet af god lyd.

HomePod giver en helt ny form for dybde og kompleksitet. De stråle­dannende diskant­højttalere sender al direkte lyd, f.eks. de primære vokaler, ind midt i rummet, og reflekterer de omgivende lyde fra bandet ud via væggene, så du får en større lytteoplev­else. Og sange med Rumlig lyd giver dig en helt ny følelse af at være omsluttet af musik.

Løbende akustikoptimering.

Apple-chippen baner vejen for den innova­tive og avan­cerede intelligente lyd i HomePod. Chippen kører en række kom­plekse justeringsmodeller i realtid med feedback fra den helt nye systemsensor for at bevare den dynamiske rækkevidde og maksimere den akustiske ydeevne.

På bølgelængde med rummet.

HomePod har indbygget rumregistrering og bruger sine mikrofoner til at lytte efter lydrefleksioner i rummet, så den altid ved, hvor den er placeret i et rum. Afhængigt af hvor den er, justerer den lyden, så du altid får den bedst tænkelige lytte­oplev­else, uanset hvor du har stillet din HomePod.

Endnu mere dynamisk som duo.

Dan et stereopar, og få endnu bedre lyd til al din yndlings­musik. Så snart du placerer to HomePod-højttalere i samme rum, bliver du auto­matisk spurgt, om du vil forbinde dem. Og så kan du ellers slå dig ned og nyde et bredere lydbillede og en endnu mere omsluttende lydkvalitet end med traditionelle stereo­højttalere.

Hjemmebiograf til seks stjerner.

Brug HomePod sammen med Apple TV 4K, så kan du skabe en perfekt hjemme­biograf med Dolby Atmos-lyd. Altomsluttende lyd. Forrygende flotte billeder. Indhold i verdensklasse. Det hele smelter sammen i perfekt harmoni, og dine yndlingsfilm og -serier bliver bedre end nogen­sinde.

Gang i hele hytten.

Hvis I har flere HomePod- og HomePod mini-højttalere i hjemmet, er det nemt at fylde hele huset med musik. Afspil den samme sang i alle rum. Eller sæt lidt lækker jazz på i køkkenet, mens andre hører rap på værelset. Med lyd i flere rum kan I sætte gang i hele huset.

Mere af "HomePod (2. generation)"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "HomePod (2. generation)"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes