HomePod Mini

kr. 799,00 * kr. 899,00 * (spar kr. 100,00)

inkl. Moms Gratis forsendelse

På lager, leveringstid omkring 1-3 dage

Farve:

  • WC10500
HomePod mini giver en fantastisk musikoplevelse, en intelligent assistent og intelligente... mere
Specifikationer "HomePod Mini"

HomePod mini giver en fantastisk musikoplevelse, en intelligent assistent og intelligente funktioner til hjemmet med indbygget anonymitet og sikkerhed i et flot kompakt design

HomePod mini er designet til at fungere med Apple Music, podcasts, radiostationer fra iHeartRadio, radio.com og TuneIn samt i løbet af de kommende måneder populære musiktjenester, herunder Pandora og Amazon Music. Flere HomePod mini-højttalere samarbejder om at streame musik eller podcasts til flere rum – helt perfekt synkroniseret. Når du stiller to HomePod mini-højttalere i et enkelt rum, kan der dannes et stereopar for at opnå et bredt lydbillede, som fylder rummet med opslugende og fyldig lyd.

Fantastisk lyd

HomePod mini giver en utrolig fyldig og detaljeret lydoplevelse og anvender beregningsbaseret lyd til at give en maksimal ydeevne. For at få en kraftfuld lyd ud af et så kompakt design bruger Apple S5-chippen i HomePod mini avanceret software til at analysere musikkens unikke karakteristika og anvender komplekse justeringsmodeller til at optimere lydstyrken, justere det dynamiske område og styre driverens og de passive radiatorers bevægelse i realtid. Driveren med fuld rækkevidde, som er udviklet af Apple og drevet af en neodym-magnet og et par vibrationsdæmpende passive radiatorer, giver mulighed for dyb bas og klare høje frekvenser.
HomePod mini anvender de samme akustiske principper, der bruges til at levere fantastisk lyd i HomePod, og har desuden en Apple-designet akustisk bølgeleder, der dirigerer lydstrømmen ned og ud mod bunden af ​​højttaleren for at skabe en fordybende 360 graders lydoplevelse. Dette betyder, at kunderne kan stille HomePod mini næsten hvor som helst i et rum og høre en ensartet lyd. Tre mikrofoner lytter efter “Hej Siri,” og en fjerde indadvendt mikrofon hjælper med at isolere lyd, der kommer fra højttaleren, for at forbedre stemmegenkendelsen, når der afspilles musik.

Betjening af intelligent hjem og nyt intercom-system

HomePod mini gør det nemmere end nogensinde at betjene intelligent udstyr til hjemmet med enkle stemmekommandoer til Siri for at slukke lyset, justere temperaturen, låse dørene eller arrangere en stemning. HomePod mini er den perfekte hjemmehub, der giver adgang til intelligent udstyr til hjemmet, mens du er hjemme eller ude.
En ny intercom-funktion gør det hurtigt og nemt for familiemedlemmer at få forbindelse til hinanden derhjemme. En person kan sende en intercom-besked fra en HomePod til en anden – uanset om det er til et andet rum, et bestemt område eller flere rum i hele hjemmet – og stemmen afspilles automatisk på den udvalgte HomePod-højttaler. Intercom kan bruges med iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods og CarPlay, så alle i husstanden kan få intercom-meddelelser og sende intercom-beskeder fra haven eller på vej hjem.

Ekstra funktioner

  • Genveje i Siri, der er oprettet på iPhone og iPad, er tilgængelige på HomePod mini, så brugere kan bede Siri på HomePod mini om at sætte en kande kaffe over, styre en robotstøvsuger, tilføje mælk på indkøbslisten m.m.
  • Omgivende lyde, bl.a. regn, en pejs, et vandløb m.m., giver den perfekte baggrundslyd til at fokusere, slappe af eller falde i søvn. Siri kan indstille en nedtælling, så der automatisk stoppes for afspilningen af lydene.
  • Find hjælper med at finde en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller et Apple Watch, der er blevet væk, ved at afspille en lyd for at vise enhedens placering.
  • Søgeresultater på internettet fra HomePod mini kan sendes direkte til brugerens iPhone, så de er nemme at se.
  • Musikalarmer giver brugere mulighed for at blive vækket til en yndlingssang, -playliste eller -radiostation fra Apple Music.
 
Mere af "HomePod Mini"
Læs, skriv og diskuter anmeldelser ... mere
Anmeldelser for "HomePod Mini"
Del din mening
Anmeldelser vil blive frigivet efter kontrol.
Indtast strengen i den følgende tekst boksen:

* Skal udfyldes